Vincent Scheffer: Specialist in interieuradvies!

Vincent Scheffer ontwerpt en realiseert diverse soorten interieurs voor zowel particulieren als bedrijven.

Vincent Scheffer interieuradvies is een full-service bedrijf wat actief is sinds 1960. Door de jaren heen hebben een groot scala aan diverse interieur projecten mogen realiseren. Door onze complete aanpak kunt u bij ons terecht voor alle soorten vloeren, vitrages, gordijnen en meubels. Wij zijn leverancier van diverse premium merken waardoor wij jarenlang comfort kunnen garanderen.

55 jaar ervaring in interieuradvies

In de afgelopen 25 jaar heeft Vincent Scheffer meer dan 1.300 interieur projecten uitgevoerd.
Wij onderscheiden ons niet door de omvang van ons bedrijf, maar de persoonlijke aanpak bij ieder interieuradvies. Door goede connecties met diverse leveranciers kunnen wij goede concurrerende prijzen aanbieden met het hoogste serviceniveau.

Interieuradvies op maat

Iedere ruimte is verschillend! Of het nu gaat om een bedrijf, publieke instelling of woning. Overal zijn er specifieke wensen en mogelijkheden. Door een project goed onder de loep te nemen en te kijken naar de mogelijkheden kunnen wij een exacte kostenberaming maken voor een nieuw interieur. Doordat wij een groot scala aan leveranciers hebben kunnen wij u altijd voorzien van de juiste producten in ieder budget!

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken voor interieuradvies? Neem dan contact met ons op!